Dans for ALLE fra 2-100 år

- Lad os vise dig DIT talent. Det er kun dig selv, der sætter grænsen.

Stilarterne strækker sig over Ballet, Vild med Dans, Hip Hop/Street, Disco, Show, Modern, Formationsdans

Under sæson 2017/2018 i Menubjælken finder du vores program for den kommende sæson. Herunder kan du se en beskrivelse af vore forskellige hold/stilarter. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 40595879 eller pr. mail@aarsbiz.dk

Derudover tilbyder vi:

Firmahold, booking til ekstern undervisning, Diverse shows sat op til dit arrangement, Brudevals, Polterabends og meget andet.

Beskrivelse af vore Dansehold:

Vild med Dans Voksne

for unge og voksne par som har lyst til at lære at danse. Vi lærer på en afslappende og hyggelig og sjov måde alle de grundlæggende danse, så I er klar til firma- og familiefester mm. På begynderholdene starter vi helt fra bunden og arbejder os stille og roligt fremad i de forskellige danse, som vi også kender fra Vild med Dans.

I er garanteret en ugentlig friaften med dans, latter, motion og kvalitetstid med den bedre halvdel, ven, søster/bror, mor/far eller andet . En ugentlig fest på dansegulvet.

Hip hop / Street

Er i sig selv en hel kultur, som begyndte i undergrunden, bragt ind på dansegulvet og gjort tilgængelig for alle som vil være med.

Hip Hop kendes især fra musikvideoer o.lign. En sveddryppende dansestil med masser af attitude og en alternativ udtryksform. Der findes mange under-stilarter til hip hop bl.a. funk, girly, house, lyrical, newschool, oldschool, street m.m.

Undervisningen vil være en kombination af de mange genrer afhængigt af om der undervises drenge eller piger.

Vi arbejder med super cool koreografier til tidens hotte beats, hvor vi ligger meget vægt på personlig udvikling.

Disco

er en energisk danseform og meget populær blandt børn og unge. Dets høje tempo sikrer en god kondition og sved på panden, samtidig giver den en enorm smidighed i kroppen.

Elementer af akrobatik fx splitspring o.lign. indgår i dansen. Musikken er i højt tempo, og der danses til de nyeste hits.

Mor/Far/Barn

En oplagt chance for mor, far eller en bedsteforælder til dejlig ugentlig kvalitetstid med de yngste. Her bruges sang og fantasi til at bevæge sig ind i dansens verden med alle de sjove og seje trin. Motorikken og indlæringsevnen får et ordentligt skub, og med mor/far på gulvet er trygheden indtakt. Undervisningen foregår i børnehøjde og vi fanger hurtigt de generte, så alle kan være med. Der er fart over feltet med nye danse, når krudtet er i gear, og ro og indlevelse, når børnene er til det.

Giv dit barn et forspring, lad det gå til dans.

Kickflipper

er for de yngste dansere, både piger og drenge, og består af en blanding af hip hop og disco som de kender det fra bl.a MGP. Børnene lærer dansetrin, som er med til at styrke deres motorik, balance, rytmesans og indlæringsevne, som gavner dem resten af deres liv.

Vi har øvelser over gulv og seje tricks på gulvet, det er vigtigt for os at de allerede her introduceres for de bevægelser og øvelser de møder når de bliver ældre.

Vi danser bl.a. til MGP og Ramasjang musik samt andre populære børnesange, som fanger børnene og som der kan synges og danses med til. Men vi kan også finde på at tage mere dybe numre i brug, så de fra starten lærer indlevelsen og følelsen i dansen.

Giv dit barn et forspring, lad det gå til dans.

Kidz

Et hold med masser af fart over feltet for både piger og drenge. Her læres sjove og seje børneserier i især hip hop, men også i konditionsdansen disco. Musikken er præget af børnenes favoritter. Vi har øvelser over gulv og seje tricks på gulvet, det er vigtigt for os at de allerede her lærer de bevægelser og øvelser de møder på de ældre dansehold. Holdet er for ethvert barn med glæde til dans og musik.

Drengestreet

KUN for drenge.

Instruktør Alex mixer breakdance og hip hop sammen til det sejeste drengehold. Her køres den helt coole stil.

Girly Street

Hip hop for piger. Ud over det fede hip hop er koreografien prydet med masser af feminine bevægelser, attitude og udtryk. Elementer fra Waacking kan også indgå i koreografien. Holdet er et fint supplement til hip hop holdene.

Voksen Street

Tilbud til voksne danselystne ikke mindst forældrene.

Vipper din fod også, når du ser de unge udfolde sig i den sejeste hip hop stil, så er dette hold helt sikkert noget for dig.

Her kan alle være med, så du skal ikke tænke på om du har danset før, det kommer du for at lære. Vi garanterer at du har det sjovt, mens du får sved på panden.

Formation

Bruges både i disco, hip hop og show. Som danser udvikler man sig her videre individuelt samtidig med at man for alvor rykker skridtet videre og bliver et sammentømret hold, som skal få dansen til at fungere som helhed. Koreografien rummer mange geometriske mønstre og billeder på gulvet.

Formationdans er en fantastisk måde at skabe et stærkt socialt sammenhold og samarbejde blandt danserne.

Ballet/Jazz,Teknik og Stretch

Enhver performancedanser har sin teknik i orden. De teknikker og det kropslige udtryk, man arbejder med inden for ballet og jazz, er yderst nyttige i næsten alle andre sammenhænge – både på og uden for dansegulvet. Derfor opfordrer vi alle til at supplere sin dans med dette hold.

Opvarmningen tager udgangspunkt i den klassiske ballet med stangskole, bensving, drejninger og spring over gulv. Det er vigtigt vi her får bygget "fundamentet" op, trænet kropskontrollen og bliver mere bevidst om dansens teknik.

Rutinerne er meget præget af den moderne jazz. Vi vil arbejde meget med contraction/release, lave øvelser på gulvet, drejninger, spring og meget andet.

Holdet er et godt supplement til både Hip Hop og Disco, da du i disse timer vil få en bedre krops- og springteknik.