Louise Hejlskov Boyding

Louise Kjeldgaard Boyding Hejlskov

39 år, danset siden hun var 2 og undervist siden hun var 17. Professionel uddannet hos DDD og har senere fungeret som lærer og censor på uddannelsen.

Som stifter og ejer af Dance & Stage Academy er jeg så privilegeret at udleve min interesse og store passion gennem mit arbejde. Jeg elsker arbejdet med den store mængde af fantastiske børn, unge og voksne og tage dem med ind i danseuniverset med alle de gaver det bringer med sig. At vi kan kombinere både stage og dance er et stort plus for både eleverne og os selv. Kombinationen går perfekt hånd i hånd, så enhver drøm indenfor scenegenren i de unges hjerter kan indfries, når den tid kommer.

Alex

Alex Christensen

32 år. Uddannet i 2005 i DDD's 2 årige Danselæreruddannelsen i standard og latinamerikanske danse, samt børne og ældre danse. Uddannet i 2009 i DDD's 1 årige specialfags uddannelse i hiphop, jazz, rock'n'roll, disco og ballet. Starter på IDO's internationale dommer licens efterår 2014.

Har medvirket i 2006 i Kanal 5's "Kan du danse" og medvirkede i 4 liveshows med en top 10 placering ud af 800 deltagere. Har koreograferet for flere sangere og bands. Har undervist i indland og udland i hiphop, og har deltaget i breakdance battles i DK. Jeg lægger meget vægt på glæden ved at udtrykke sig igennem dans og prøver at få hver enkelt danser til at finde sin egen stil.

Louise Broch

Louise Broch Christensen

Jeg hedder Louise, er 27 år gammel, har danset i 21 år og undervist de sidste 9 år. Jeg har i mange år turneret i både disco og hiphop, og har bl.a. vundet Jysk Mesterskab to gange i disco duo. Desuden har jeg deltaget til VM i showdance. Jeg er uddannet lærer og arbejder til dagligt på Auning Skole, hvilket hænger sammen med min passion for at undervise børn og unge. Desuden har jeg i 2015/2016 taget Disco instruktør uddannelsen inden for De Danske Danseskoler. På danseskolen har jeg mulighed for at kombinere dette med masser af dans, motion, fællesskab, smil og grin og jeg elsker det! Du finder mig bl.a. som instruktør på Dance & Stage discohold i Aars, hvor der altid er masser af bas-rytmer, sved på panden og glæde!

Alex

Pernille Whitta

Er den kyndige, dygtige og udfordrende balletlærer hos Dance & Stage familien. Hun er medstifter og koreograf i dansegruppen Lumiere i Aalborg. Danset i syd England. Flere kurser i Polen, England og i Danmark. Medstifter og Koreograf i performensgruppen Fusijama. Lærer uddannet med idræt som speciale.

Pernille garanterer masser af teknisk træning som vil udvikle den enkelte danser i både holdning, smidighed og i enhver anden stilart som er kombineret med ballettræningen.

Julie Wagenblast-Franck

Mit navn er Julie, og jeg er 20 år gammel og har danset i 15 år. I mine undervisningstimer kan I forvente noget fedt og udfordrende koreografi, med plads til sjov og leg. Personligt elsker jeg at danse, fordi det er den fedeste og sjoveste måde at udtrykke sig på. Jeg bor nu i Aarhus, men kommer af og til hos Dance & Stage og giver den gas med alle de dejlige elever

Børge Boyding

Børge Boyding

Børge Boyding er konservatorieuddannet sanger og sangpædagog. Han er meget vellidt og anerkendt indenfor især musicalverdenen, hvor han har fulgt mange elever til deres drømmemål. Hos Børge er man sikret en kyndig sangundervisning, med tilpas mange udfordringer til at man overraskes over sin egen kunnen.