Louise Hejlskov Boyding

Louise Kjeldgaard Boyding Hejlskov

37 år, danset siden hun var 2 og undervist siden hun var 17. Uddannet hos DDD og har senere fungeret som lærer og censor på uddannelsen.

Som stifter og ejer af det nu 11 år gamle dansestudie er jeg så privilegeret at udleve min interesse og store passion gennem mit arbejde. Jeg elsker arbejdet med den store mængde af fantastiske børn, unge og voksne og tage dem med ind i danseuniverset med alle de gaver det bringer med sig. At vi kan kombinere både stage og dance er et stort plus for både eleverne og os selv. Kombinationen går perfekt hånd i hånd, så enhver drøm indenfor scenegenren i de unges hjerter kan indfries, når den tid kommer.

Alex

Alex Christensen

30 år. Uddannet i 2005 i DDD's 2 årige Danselæreruddannelsen i standard og latinamerikanske danse, samt børne og ældre danse. Uddannet i 2009 i DDD's 1 årige specialfags uddannelse i hiphop, jazz, rock'n'roll, disco og ballet. Starter på IDO's internationale dommer licens efterår 2014.

Har medvirket i 2006 i Kanal 5's "Kan du danse" og medvirkede i 4 liveshows med en top 10 placering ud af 800 deltagere. Har koreograferet for flere sangere og bands. Har undervist i indland og udland i hiphop, og har deltaget i breakdance battles i DK. Jeg lægger meget vægt på glæden ved at udtrykke sig igennem dans og prøver at få hver enkelt danser til at finde sin egen stil.

Louise Broch

Louise Broch Christensen

Jeg hedder Louise, er 25 år gammel, har danset i 19 år og undervist de sidste 8 år. Jeg har i mange år turneret i både disco og hiphop, og har bl.a. vundet Jysk Mesterskab to gange i disco duo. Desuden har jeg deltaget til VM i showdance. Til daglig går jeg på læreruddannelsen i Aalborg, hvilket hænger sammen med min passion for at undervise børn og unge. Desuden har jeg i 2015/2016 taget Disco instruktør uddannelsen inden for De Danske Danseskoler. På danseskolen har jeg mulighed for at kombinere dette med masser af dans, motion, fællesskab, smil og grin og jeg elsker det! Du finder mig bl.a. som instruktør på AarsBiz' discohold, hvor der altid er masser af bas-rytmer, sved på panden og glæde!

Alex

Pernille Whitta

Er den dygtige og udfordrende balletlærer i aarsbiz. Hun er medstifter og koreograf i dansegruppen Lumiere i Aalborg. Danset i syd England. Flere kurser i Polen, England og i Danmark. Medstifter og Koreograf i performensgruppen Fusijama. Lærer uddannet med idræt som speciale.

Pernille garanterer masser af teknisk træning som vil udvikle den enkelte danser i både holdning, smidighed og i enhver anden stilart som er kombineret med ballettræningen.

Julie Wagenblast-Franck

Mit navn er Julie, og jeg er 18 år gammel. Jeg har danset i 13 år, og det er nu mit fjerde år som instruktør. I mine undervisningstimer kan I forvente noget fedt og udfordrende koreografi, med plads til sjov og leg. Personligt elsker jeg at danse, fordi det er den fedeste og sjoveste måde at udtrykke sig på.

Børge Boyding

Børge Boyding

Beskrivelse på vej